KÖKSDETALJER

Detaljer kan göra stor skillnad i köket

Köksdetaljer kan fungera som den där  lilla pricken över i:et som får allt att falla på plats. Det kan handla  om allt från handdukar och grytlappar till skärbrädor och kryddhyllor.

GRYTLAPP POMONA
165 kr
GRYTLAPPAR PICKNICK
165 kr
LITEN METALLBURK POMONA
149 kr
STOR PLÅTBURK POMONA
179 kr
LITEN METALLBURK PICKNICK
149 kr
PLÅTBURK VOLKSWAGEN
199 kr
PLÅTBURK KATTMOTIV RETRO
199 kr
PLÅTBURK HUNDMOTIV RETRO
199 kr
PLÅTBURK PERSONS KRYDDSKÅP
119 kr 149 kr
KÖKSHANDDUK ÄPPELSYLT
165 kr
DISKTRASA MED TRYCK, SKAFFERIET
39 kr 55 kr
STÅLFALSKA YOGA MOTIV
299 kr
TERMOS 350 ml
199 kr
SNACKSBOX
29 kr 49 kr
BLOMMIG KYLVÄSKA
99 kr
VÄSKA PICKNICK
150 kr
TESIL ROBOT
50 kr 99 kr
TESIL APA
50 kr 99 kr
PLÅTBURK MED BLÅ BLAD
149 kr
MINIASK KATTMOTIV
45 kr 69 kr
LUNCHBAG VW SUMMER
99 kr

Skapa en personlig stil i köket

Genom att välja detaljer som passar din personliga stil och inredningsprincip kan du skapa en unik och personlig touch i ditt kök.

En vacker kryddhylla med olika kryddor och örter kan till exempel ge liv och färg till ett annars tråkigt kök, medan en mysig kökshandduk eller en praktisk grytlapp kan skapa en behaglig och funktionell atmosfär. Skärbrädor i olika material som trä, sten eller plast kan lägga till en personlig touch i köket, medan ljuslyktor och ljusstakar kan skapa en mysig stämning på kvällen.

För en del är det viktigt att att inte överdriva med köksdetaljer, utan att välja få men väl valda detaljer som kompletterar inredning, för andra är mycket detaljer i olika färger och former just det som skapar ett kök. 

Genom att kombinera olika material och färger kan du skapa en spännande och harmonisk atmosfär i ditt kök. Så våga testa olika köksdetaljer och se vad som fungerar bäst för just ditt kök – det kan vara den lilla pricken över i:et som får allt att klicka!

Om du kikar runt i Butik Täppans sortiment av köksdetaljer kommer du hitta både vackra och praktiska produkter att använda och dekorera ditt kök med. Mycket av produktsortimentet för köket är i en stil av retro, en känsla av dåtidens design. Med härliga färger, former och mönster. Men också den lantliga känslan finns i produkterna som plåtburkarna, muggarna, kökshaddukarna och de vackra dukarna för bordet.

Men oavsett vad du är ute efter för detalj till just ditt kök tror vi att Butik Täppan har det du söker efter.