LUNCHLÅDA

I lager.

199 kr


Lunchlåda

Köp en eller två lunchlådor till rabatterat pris eller en lunchlåda och en liten matchande kylväska också till rabatterat pris.

På picknicken behövs bestick, tallrikar och all mat. Ofta packar man i många lådor och väskor för att få med sig sallad, bröd frukt. Men med denna smarta lunclåda packar du allt i ett och som dessutom tar liten plats. 

Boxen har två fack och småbrickor att lägga upp maten på. Det gör att lunchboxen också är praktisk att ta med sin lunch i till sitt arbete. Det gör ju heller inget att matlådan är så vacker i sin färg och blommönster. Matcha asken med den vackra kylväskan dekorerad med blommor som i en blomsteräng.

Bento box

Matboxen i sitt utförande med 10 delar av bestick, brickor och askar kommer ursprungligen från Japan där lådan heter Bento box. Tanken är att lådan ska kunna innehålla allt för en lunch med alla  sina fack, brickor och bestick men ändå inte ta så mycket plats.

Storlek: ca 10x18x10,5

Material: BPA fri hårdplast godkänt för livsmedel. Tål inte att ställas in i microugn. Översta locket med motiv endast handdisk, övriga delar tål maskindisk.