PICKNICK ROSA 220x145 CM

I lager.
Antal: 4

579 kr

Köksduk Picknick, rosa färg 220x145 cm. 

Mönstret Picknick är det många som känner till från sin barndom. Kanske har du suttit hos farmor och fikat på en duk med det vackra mönstret av fiskar och grönsaker. 

Motivet Picknick är framtaget på 50-talet av Marianne Westman en erkänd textilkonstnär som satte mönster på många produkter som blev omåttligt populära i 50-talets hem. Nu är mönstret en retrofluga och lyckans ost till den som får tag på original produkt med detta stilistiska mönster. 

I nutid trycks det färgsprakande mönstret upp av det erkända Almedhals. De har också en mer dämpad färgskala och denna rosa köksduk är en härlig lek med färger kopplade till retrofärger. 

Tänk dig en underbar fika med olika läckerheter serverat på fin keramik på ett bord med den rosa duken. Eller en serverad husmanskost av sill och potatis serverad på trädgårdsbordet täckt av den förtjusande bordsduken.

I webshopen finns ytterligare en färgställningar av de populära motivet. Kanske att du ska beställa hem fler färger så du har en för olika tillfällen.

Köksduk Pickninck rosa är av bomull med akrylat så den lätt går att torka av spill. Vaxad textilduk ska inte förväxlas med vaxduk som är av plast och styvare utan duken med akrylat behåller sin tygkänsla med något styvare form.


Material: 100% bomull belagt med akrylat
Längd: 220 cm
Bredd: 145 cm

Tvätt: 40 grader