PLÅTBURKAR

Plåtburkar med lock med lantlig- och retroinsprerad stil

Det finns många anledningar till att välja Butik Täppans populära plåtburkar med lock. För att nämna några är burkarna i plåt lantliga- och retroinspirerade och har färg, form och mönster från dåtidens design.

Prisvärda plåtburkar

Plåtburkarna är också prisvärda, enkla att använda och hållbara då burkarna kan användas om och om igen. Säkert har du plåtburkar hemma som är flera år gamla. De rengörs enkelt med en fuktig trasa och är lätta att förvara, vilket gör dem perfekta för den som vill ha en enkel lösning för förvaring av mat.

Även om plåtburkarna inte är helt tättslutande, så är de ändå mycket täta och hållbara. De håller maten fräsch och skyddad från yttre påverkan, samtidigt som de också håller eventuella lukter inne. Detta gör dem till ett bra val för den som vill ha en pålitlig lösning för förvaring av mat såsom råvaror, kakor, te, kaffe eller godis. Och även en snygg förvaring att låta stå framme i köket, i badrummet vid hund- eller kattskålen!

Sammantaget är plåtburkarna med lock i Butik Täppans sortiment ett utmärkt val för den som söker en prisvärd, enkel och hållbar lösning för förvaring av mat. Eller för dig som söker förvaring av pyssel och annat som kräver en snygg, praktisk, hållbar och enkel förvaring.

Behöver du små burkar eller större för att kunna förvara mer. Kanske du inte behöver plåtburkar med tillhörande lock utan vill ha burkar i plåt utan lock för din krukväxt eller dina pennor. Kika runt bland plåtburkarna i Butik Täppans butik online och se vad du kan hitta.