HANDGJORD KERAMIK

Precis  som du är unik är mitt hantverk i keramik helt unikt!

Det innebär att keramikmuggar, keramikfat eller andra keramikalster som jag skapat och som är av samma modell aldrig blir exakt lika. Även glasyr, färgen på muggarna, och mönster kan ha skiftningar. Det syns helt enkelt att varje alster är ett hantverk! I webshopen finns alster som jag är helt nöjd med men också de som jag är mindre nöjd med. De produkter som finns under andra hand sortering har en beskrivning varför just de har hamnat i denna kategori. 

Helt unikt blir det hantverk jag designar och skapar i lera.

Att  få sätt händerna i en lerklump eller som det heter på fackspråk, klös, som jag formar till en keramikmugg ger mig mycket tillfredsställelse. 

Keramiken tillverkar jag helt själv utifrån min egen design. Inspirationen till mitt skapande hittar jag från olika miljöer där trädgården är min största inspirationskälla. Jag älskar blommor och de insekter som jag ser i min trädgård.

Ibland tar jag  beställningar efter dina önskemål på det jag skapar. Du kan till exempel  önska valfri text på keramikkoppen, vilka motiv som ska dekorera  koppen, hur stor den ska vara. 

Det är en speciell känsla att duka upp  fika och dricka sitt te eller kaffe i en handgjord keramikmugg. 

För  att du helt ska uppskatta din beställning av min handgjord keramik så  titta gärna en extra gång på bilderna och be gärna om fler så att du vet  att du kommer att bli nöjd med din beställning online. Men visst är det  så att charmen med hantverk är ju när man kan se att det just är ett  hantverk!

PS: Jag är så glad för att du uppskattar min handgjorda keramik och jag arbetar för fullt för att fylla upp med ny fin keramik.