KERAMIKMUGG MED FJÄRILAR

I lager.
Antal: 2

280 kr

KERAMIKMUGG MED FJÄRILAR

Upplev charmen av handgjord keramik med keramikmuggen med fjärilar. Denna omsorgsfullt tillverkade mugg är dekorerad med ett livfullt motiv av blå blommor och lekfulla fjärilar, som fångar essensen av sommarens glada dagar. Varje fika blir en stund av ren njutning när du serverar ditt kaffe eller te i denna unika skapelse. Oavsett om det är en lugn morgonstund eller en trevlig eftermiddagsfika med vänner, kommer denna keramikmugg att göra varje tillfälle lite mer speciellt.

Muggen är tillverkad i röd stengodslera som lyser igenom under den vita glasyren. Det skapar en känsla av landet och det rustika och ger en behaglig tyngd i handen.

Vare sig du samlar på unika keramikföremål eller letar efter den perfekta presenten, är keramikmugg med fjärilar ett utmärkt val. Beställ din idag och låt varje sip bli en hyllning till hantverket och naturens skönhet. Varje tillverkad mugg är ett konstverk att njuta av många år framöver.

Men till varje mugg behövs ett vackert keramikfat. Hos Butik Täppan hittar du fat i olika mönster och former att matcha med.

Material: röd stengodslera, vit glasyr, keramikdekaler

Storlek: rymmer ca 2,5 dl