RUSTIKA KERAMIKMUGGAR MED FÅGLAR

I lager.
Antal: 1

300 kr

Rustika keramikmuggar med fåglar

De rustika keramikmuggarna med fågelmotiv är ett unikt hantverk som ger en charmig känsla. De vackra motiven av fåglar och blommor på de underbara vackra och rustika muggarna förgyller ditt morgonkaffe eller när du vill njuta av en god kopp te. Nästan så du kan höra det underbara fågelkvittret och känna doften av blommor när muggen används.

Jag älskar att arbeta i den röda leran och se resultatet som skapar ett utseende av schabby chickstil när lerans röda färg lätt lyser igenom den vita glasyren. På några ställen syns leran lite mer och motiven som dekorerar keramikalstren ger en känsla av äldre muggar med sina lite "slitna" motiv. 

Njut av detta vackra hantverk och den unika stilen som de handdrejade keramikmuggarna ger till ditt hem. Keramikmuggar att älska och att använda året om! De tål både diskmaskin och micro.

Vill du vara säker på ditt köp på mina handgjorda alster så be gärna om fler foton, tänk att det är hantverk och att detta syns på keramiken. Beställer du hem fler av samma produkt kommer du se skillnader i färg, form och motiv men det är ju detta som är charmen med hantverk.


Material: röd stengodslera, vit glasyr, keramikdekaler

Storlek: ca 3,5 dl, hög ca 8 cm