RUSTIKA MUGGAR MED KANINER

I lager.
Antal: 2

280 kr

Rustika muggar med kaniner

Varje morgon är en ny början och vad kan vara mer förtrollande än att starta dagen med en kopp varmt kaffe eller te ur en handgjord rustik och lantlig mugg?

Handdrejad keramikmugg som pryds med bedårande kaninmotiv för tankarna till en idyllisk landsbygd. Den unika koppen är inte bara ett hantverk - den är också ett konstverk. Kaninmuggen är perfekt för den som uppskattar detaljer och vill ha inredningsdetaljer som speglar personlighet och charm. Som en present till en som bara ÄLSKAR kaniner.

Framtagna med omsorg erbjuder varje mugg som finns i webshopen en upplevelse utöver det vanliga. Föreställ dig hur du sitter på verandan i gryningen, håller i en robust mugg som värmer dina händer och ser hur naturen sakta vaknar till liv. Eller kanske under en lugn eftermiddag, när du tar en paus från vardagens stress och njuter av ett glas svalkande saft som du också kan dricka ur muggen.

Låt dessa söta och unika keramikmuggar bli en del av din dagliga rutin och bidra till att göra varje stund lite mer speciell och du, de tål diskmaskin så du behöver inte diska muggarna för hand.

Komplettera med de små söta keramikfaten.


Materail: röd stengodslera, vit glasyr, keramikdekaler

Storlek: ca 2,5 dl