RUNT KERAMIKFAT MED NYPONROSOR

I lager.

200 kr


Runt keramikfat med nyponrosor.

Tänk  dig doften av nyponrosor och det tysta surret av fjärilar som flyger i  rosbuskarna. En känsla som det lantliga handgjorda keramikfatet  förmedlar. 

Det minner om äldre tid men som har skapats i nutid.

Keramikfatet är dekorerat med underbara nyponrosor eller som det vetenskapliga namnet lyder Rosa dumalis. Rosbusken kan bli upp till tre meter hög och doftar fantastiskt gott. 

Ställ en vas med nyponrosor inomhus och hela rummet luktar sommar.

Det vackra handgjorda fatet med nyponrosor kommer att påminna dig om sommarens minnen. På fatet serverar du det godaste du vet och låter både öga och gom njuta. 

Det finns två runda fat att beställa hem. Det ena fatet dekoreras med rosor och en fjäril och det andra handgjorda keramikfatet med endast rosor.

Till de kavlade faten finns att köpa till muggar som antingen är kavlade eller drejade. Fint att sätta ihop en kopp och fat.

Assietten diskar du i diskmaskin.

All  handgjord keramik du finner i Butik Täppans sortiment är antingen kavlad eller drejad för hand. Doppad i  en hink vit keramikglasyr och sist dekorerad med olika mönster. Inget keramikalster är det andra likt även om keramiken har fler av samma modell. När  handen skapar från grunden ett hantverk så förekommer skillnader.

Keramiken tål diskmaskin.

Material, fat med fjäril: röd stengodslera, vit glasyr, keramikdekaler

Material, fat endast blommor: vit stengodslera, vit glasyr, keramikdekaler

Storlek: ca 16 cm i diameter