☀️ Hemsemester det bästa är ☀️

Augusti

På sommaren blir Butik Täppan också en fysisk butik i Nösund på Orust.


Utanför Butik Täppan

🥰 Det är så kul att få träffa er "på riktigt", höra var ni kommer ifrån, skratta tillsammans, berätta om trädgården, skvallra lite och även lyssna till en och annan sorglig händelse. Väldigt många av er har upptäckt nya pärlor på sin hemsemester i  Sverige och verkligen, Sverige är fantastiskt! Till och med att man har upptäckt mer av sin egen hemmaort.Fast jag har bott på Orust många år har jag mycket kvar att se, göra och uppleva på denna fantastiska ö på västkusten. Och många, många andra är det som tar sig till Orust. Har du möjlighet så gör ett besök du med. Stanna över natten eller ta en dagstur. Varmt välkommen är du!

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Önskar dig riktigt sköna sommardagar!   Pia på Butik Täppan

🌼 7, 9 eller inga blommor alls under huvudkudden🌼

Juni
Midsommar stundar och enligt gammal tradition ska du på midsommarnatten lägga blommor under kudden för att drömma om den person du ska leva ditt liv med. Funkar? Du får testa!

☀️ Nu får vi allt säga att sommaren är här ☀️
Varma dagar och många blommor i full blom i vår Herres hage. Även på de vackra kökshanddukarna finns sommaren.

 

 

Och vad sägs om matlåda med äng av blommor på locket. Vacker och praktisk då den har många fack men tar liten plats.

 
2 lådor eller en låda och kylväska beställer du till reducerat pris.
Och till sist ett drinktips!


Öppna upp ett hål i en vattenmelon. Sätt ner elvispen och kör tills det är vätska. Häll upp i glas. Eller drick direkt ur melonen.😊Bra kombo: muggar och godis

Juni
🤔 Vad har man i muggar 🤔 Te, kaffe, saft, soppa vad mer?
Så klart fyller du en mugg med godsaker och ger bort! Enkla presenter som kan säga så mycket då godsakerna och muggen kan kombineras så det passar just den personen.