Härliga vår!

Maj
Nu får vi allt säga att vi har kommit till våren, även om snön finns kvar i delar av Sverige. Valborg firade jag i min täppa som nu mer är en stor trädgård. Potatis sattes och lökar, morötter, ärtor och jordgubbar planterades. Får hoppas att det inte var för tidigt så att eventuell nattfrost förstör.
  
Jag börjar också förbereda för öppnandet av Butik Täppans fysiska sommarbutik. Längtar till den goa värmen och besök från härliga kunder. Så verkligen planera in sommarsemetser på Orust och ta ett besök till Nösund där Butik Täppan håller till.

Men så länge välkommen in till webshopen.För din semesterplanering finns trevliga anteckningsböcker för dig med husbil och husvagn men också för dig som hellre semetrar med båt. Och så klart finns en bok även för dig som inte kan släppa stickningen ens på semestern! In och kika kan ju vara trevliga gåbortpresenter också.

Mer till din semetser finns också så unna dig en stund att titta runt i webshopen online med lantlig- och retroinsprerad inredning!


En krok är inte bara en krok!

April
En krok blir också en dekoration på väggen. Då gör det ju inget om kroken är cool!

                                                     

Se kroken som en praktisk dekoration på väggen så blir den både en hängare och ett konstverk. Filtar, jackor, handdukar är kanske det vi mest hänger på våra krokar men testa att hänga en kruka på kroken eller en tavla så blir kroken på väggen mer än bara praktisk.

Butik Täppan har krokar med träsnidade djurhuvuden som är mycket verklighetstrogna. Kanske hittar familjen sina egna favoriter bland djurkrokarna.


Krokar tycker inte jag att man har för många av, alltid fattas det en krok.

Och vet du inte vad du ska köpa i present till en som har allt eller vad som ska finnas i presenten till barnkalaset kan dessa krokar vara häftiga att ge.

Unna dig en stund att kolla in Butik Täppans kroksortiment!Påsken, Den gula högtiden är här!

April
Påsk med pyssel, godis och mycket blommor! ( pspip missa inte din påskrabatt du hittar längre ned)

För mig är påsken då familjen samlas för att pyssla och äta godis för att avsluta några dagar senare med påskmiddag. På bordet står då det fina påskpysslet tillsammans med en påskbuffe.Placera många krukor med blommor på ett fat så blir det en blombukett.

Påskpyssel

Det finns oändligt med påskpyssel men det klassiska är ju att göra något med ägg. Vem har inte målat äggen i olika färger och motiv? Hält ljusmassa i äggskalen och gjort små äggljus. Men här är kanske ett nytt påskpyssel med ägg. Av äggulor- och vitor bakar du en smaskig Silvia kaka.