❤️ 14 februari Alla hjärtans dag❤️


😋 Godsaker är något som hör alla hjärtans dag till 😋
Butik Täppan har laddat upp med mycket gott och smakritatt välja på för att du ska kunna överraska någon du tycker mycket om.

                                    

Fyll vackra burkar i glas och plåt med godis. Fina presenter att ge till någon du tycker om!

                                

❤️ Var ute i god tid med din beställning så du inte missar den 14 februari.❤️

                                                       
Snabbt, enkelt och gott!

December
Nu stundar julen och kommande julbord hos släkten, då kommer ju alltid frågan vad som måste finnas på ditt julbord. Men jag vill ta frågan till vad som måste finnas på julbordets gottebord! Inget julbord utan ett dignande godisbord av alla möjliga godsaker.
Jag har 2 måsten på julbordets godisbord, gröna kulor, bara älskar dessa kulor i gele med socker,mmm, och hemmagjort julgodis. Julgodiset ska vara variationer med marsipan, choklad och pepparkaka. Det gör ju heller inget om godiset går fort att göra och blir fina gåbortpresenter. 3 enkla recept på godis får du här som passar perfekt till bordets gottigheter.

Limpa av marsipan, nougat och choklad

Köp nougat, choklad att smälta och smaksatt marsipan, 2 smaker,  eller smaksätt själv marsipanen. Skär marsipanen och nougaten i lika önskad rektangulär storlek och lägg dem på varandra. Smält chokladen och pensla på limpan. När chokladen har stelnat slå in limpan i till exempel celofan så har du en present att ta med dig till julens kalas.

Chokladkakor med gottigheter.

Smält choklad, häll i pepparkaksformar och strössla över marshmallow, nötter och russin. När de har stelan lägg dom i fina plåtburkar.

Pepparkaka med skumtomte.

Klä in en bit skumtomte i pepparkaksdeg. Ställ i dem i ugen på 175 grader i 10 minuter.
Segt och gott!