SMYCKA, DOFTLJUS MED SMYCKE, PROSECCO OCH VANILJ

399 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Smycka, doftljus med smycke, Prosecco och vaniljdoft.

Härligt doft-och massageljus med överraskning.

Som ett kinderägg får du i det underbara doftljuset, doft, massage och smycke. Allt är paketerad i en fin gåvoask med tillhörande påse för det exklusiva smycket. Känn den ljuvliga doften av vanilj och prosecco sprida sig i rummet när ljuset är tänt, smörj in dig med varm skön olja, och se smycket titta fram när ljuset väl har brunnit ned en bit. Testa oljan på en mindre del av huden så du vet att du inte får en allergisk reaktion. 

Smycket är en överraskning av vad det blir, kan antingen vara ett par örhängen eller ett halsband. Smycket är designat av danska Friihof + Siigs. Ljuset kan du njuta av i ca 40 timmar.

Observera att designsmyckena på bilderna inte behöver vara de som finns i ljuset, kan vara av annat utseende. Värdet av smyckena är ca 300 kr. 

Doftljuset består endast av naturliga vegetabiliska oljor med en blandning av soja som är certifierad EcoSoya, kokos och raps. Parfymen är antingen doftolja eller eterisk olja. Doftljusets veke består av papper med ett ytskikt av obehandlad bomull detta gör att det blir en liten knopp på veken efter att du släckt ljuset. Denna knopp klipper du enkelt av.

Tänd ljuset och njut av både doft, massage och lyx!