DREJAD VIT KERAMIKSKÅL

180 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Drejad vit keramikskål.

För de små godsakerna räcker det med en liten skål. Ibland vill man inte ha så mycket glass, paj eller yoghurt då är denna handdrejade keramikskål ett bra alternativ till större skålar. 

Då skålen inte tar så mycket plats kan den stå på köksbänken vid spisen fylld med salt eller annat smått som är bra till din matlagning. Vid tapasbjudning är den perfekt för goda oliver. 

En fin liten skål är också ett alternativ för hallbordet att lägga nycklar i eller på handfatet i badrummet. Lägger du av dig ringar och halsband innan du går och lägger dig passar den lilla skålen även för denna förvaring. 

En vacker skål i alla enkelhet men med många användningsområden.

Till skålen finns kaffemuggar i samma keramiklera, glasyr och blommotiv och med en näpen Nötväcka i webshopen online. Plocka ihop ett kit av mugg och skål till dig själv eller som present till jubilaren. 

Skålen är drejad i vit stengodslera och doppad i vit keramikglasyr och dekorerad med motiv av blommor. Köper du fler skålar är ingen skål precis lik den andra. Hantverk är just hantverk, det innebär att skillnader förekommer. 

Den tål att diskas i diskmaskin och att använda i micro.

Material: vit stengodslera, vit glasyr, keramikdekaler

Storlek: ca 2cm hög, ca 9,5 cm omkrets,  volym ca 1,5 dl.