ROSA OLJELAMPA

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Rosa oljelampa.

Den lilla söta oljelampan i rosa är både vacker och funktionell. Förutom att ge en fin detalj i din inredning ger den också ett ljus om lyser upp i skymningen och mörkret. Tänk att oljelampor är så populära idag som längre tillbaka var ett måste i allas hem då det inte fanns elektricitet. 

Idag är de inte ett måste om man ser till funktion men ett måste som komplement till inredningen. Fast det kan ju hända att vi får strömavbrott och då ger ju denna oljelampa en funktion även i vår tid.

Oljelampor i olika varianter är nu en het inredningstrend som kommer att hålla i sig länge. Så beställ hem din lampa från Butik Täppan. Här hittar du också olja att använda till lampan.

När du ska använda oljelampan gör du så här:

Skruva av metallhylsan från glasbehållaren och fyll på med olja. Låt veken suga upp oljan en stund innan du tänder veken. När veken är tänd skruvar du den till önskad ljuslåga. En lägre låga är att rekommendera. Sätt på glasröret och mys av den fantastiska oljelampan med ljuslågan. När du har myst färdigt släcker du veken genom att skriúva ned den under hylsan. Gå inte ifrån ljuset utan att ha släckt den först.


Material: glas, metall, tygband

Storlek: Ø 7,5 x H 23 cm