SALT KOLA PASTILLER I ASK

39 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Salt kola pastiller i ask 55 gram

Låt dig bli förförd av de magiska smakerna av kola och lakrits som samverkar fint i varje karamell! Våra pastiller är förpackade i en vacker ask, som gör dem perfekta att ge bort som en present. De är perfekta att njuta av själv, eller att dela med familj och vänner. 

Med deras underbara smak kommer du att vilja äta dem hela tiden. Testa våra karameller och upplev den magiska smaken av kola och lakrits i samma lilla godispastill. 

Gör dig redo att njuta av godiset i den vackert dekorerade plåtasken! Beställ dina lakritspastiller idag hos Butik Täppan online. Vilket motiv just du får i din beställning är det slumpen som avgör och det blir en överraskning för dig. Men innehållet är precis likadant.

Med alla de övriga godsakerna du hittar i webshopen plockar du ihop en både smakrik och vacker present att ta med till alla kalas och bjudningar. 


Ingredienser kola/lakritspastiller 55gram

Glukossirap,  socker, salt, aromämnen, färgämnen (E150c, E153) Näringsvärde  (100gram): Energi 1650 kj/392 kcal, Fett 0 gram, varav mättat fett 0  gram, Kolhydrater 98,0 gram, varav socker 62,0 gram, protein 0 gram,  salt 1,6 gram.