VÄGGKROKAR

Fina och vackra krokar kan vara det som knyter ihop hela inredningen i ett rum

En väggkrok kan bli som en praktisk konstinstallation på väggen, då agerar den både som hängare och vackert konstverk. Det mest klassiska användningsområdet för en krok är såklart att hänga kläder på den. Med fantasin kan du hänga upp vad du vill på väggen med krokar. Vad sägs om gitarren eller låta din blomma klättra mellan två krokar? Vill du hellre hänga upp vackra ting är kanske en handgjord korg eller en vacker hatt det som känns mer rätt.


Något av det enklaste du kan göra för att hålla ordning 

Att sätta upp tillräckligt med klädkrokar och hängare är en perfekt förvaring eftersom kroken inte har en begränsad yta – det är alltså enbart fantasin som sätter gränser för vad du vill hänga upp. Ibland är de enklaste lösningarna också de bästa.

Hur ska du tänka när du väljer krokar

Det är smart att tänka ut vad kroken ska användas till och var den ska placeras. När det är en väggkrok är det också bra att kontrollera vilken typ av vägg som kroken ska hängas på för att välja rätt skruv.

Varje rum gynnas av krokar

Hallen, en självklar placering där vi vill hänga av oss allt från ytterkläder till husdjursprylar och väskor. Badrummet och köket, här hjälper krokar oss i vardagen genom avlastning och förvaring av handdukar, grytlappar, korgar och halsband. I barnrummet och sovrummet kan krokar vara en stor hjälp att snabbt städa upp och hänga av oss innan och efter den goda nattsömnen.

Om Lilla Täppans krokar med djurmotiv

Väggkroken sätts enkelt upp med en skruv som skruvas in en bit i väggen varpå kroken hängs upp. Här får du stämma av hur långt skruven ska skruvas in så att kroken sitter tajt mot väggen. Skruv medföljer inte. Den levereras i en fin pappersask och medföljande infomation. 

Krokarna med djurmotiv designas av Wildlife Garden som har ett nära samarbete med hantverkarna som tillverkar dem genom att snida djuren för hand och sedan handmåla dem. Det är upprättat uppförandekod baserat på ILOs kärnkonventioner som ger en bättre garanti att de har tillverkats på ett bra sätt.

 Ge bort krokar i present 

Det kan passa att ge bort en krok med djurens betydelse. Uppskattat och minnesvärt varje gång kroken används. Kombinera gärna med fler vilda djur i vår krok-serie och skapa en förnimmelse av vildmark hemma.

 

  1. Tuppen är en symbol för (tidig) morgon och återuppståndelse – tack vare tuppens vana att gala när solen går upp.
  1. Hästen Står för möten, resor och frihet. Den hästtokiga får sin alldeles egna krok att hänga kläderna på. Den kommer att förgylla sin plats i inredningen – hemma eller varför inte i stallet?
  1. Elefanten är både intelligent och emotionell. De visar sorg och medkänsla. En elefant kan göra läten i hela 10 oktaver och med den här kroken finns det säkerligen lika många antal saker som kan hängas upp.
  1. Svart-vit ko En rolig och lekfull klädhängare som passar fint i köket. Den blir en annorlunda detalj som du kan hänga handdukar eller varför in köksredskap på!
  1. Rosenkakaduan är en av Australiens mest älskade kakaduor. Det är en mycket lekfull fågel som lätt upptäcks på sitt rosa bröst och studsande akrobatiska flygsätt. Med den här kroken blir man garanterat glad.
  1. Vargen Står för unika egenskaper, stolthet och nya tankar. För detta häftiga rovdjur, i form av en rustik klädhängare i trä, behöver ingen vara rädd. Sätt upp på väggen och den blir en praktisk upphängning för kläder och annat.
  1. Hunden Står för relationer, beskydd och vaksamhet. Äntligen har vovvens koppel sin givna plats och inget mer letande innan hundpromenaden. Den kan givetvis också användas som klädhängare.
  1. Giraffen är världens högsta däggdjur och kan bli över fem meter hög. Alla giraffer har en unik teckning. En giraff sover mindre än två timmar per dag. Så här är det tryggt att hänga sina kläder
  1. Älgen Står för pånyttfödelse, stolthet och beslutsamhet. Den ståtliga älgen, eller skogens konung som vi kallar den i Sverige passar utmärkt som en väggdekoration i stugan, entrén eller varför inte i barnrummet?


Jag som driver Lilla Täppan heter Pia och bor i Nösund

Här finner du fin inredning som jag själv älskar och mitt eget hantverk som jag skapar i lera och textil. Jag önskar ge dig en mysig känsla när du besöker Lilla Täppans webshop.  Har du frågor så hör gärna av dig. [email protected], 0737336489

Vad kostar frakten?

Vi skickar ordrar över 600kr FRAKTFRITT inom Sverige. Fraktkostnaden för övriga ordrar är 59 kronor inom Sverige.

Hur lång är leveranstiden?

Vi skickar din beställning 1-3 vardagar efter beställning, om inte annan leveranstid anges vid produkten. Om någon produkt är slut på lager kommer vi inom kort att kontakta dig för leveransbesked.