SOFFKUDDE ANSIKTE 50x50

I lager.

325 kr

Soffkudde ansikte 50x50

Ansiktet på prydnadskudden tillhör en kvinna. Motivet blir häftigt på det lena tyget med känslan av sammet. 

Kudden passar de flesta soffor och alla stilar, från stilen enkelhet till retrostilen. Soffkudden blir en stark accessoar till rummet där din soffa eller fåtölj står. 

Kuddar är ett enkelt tillbehör för att snabbt förnya hemmet. Kuddarna bytar du ut efter årstidernas växlingar och då får du känslan av ett nytt rum. 

Kudden är designad av konstnären Linnea som älskar former och mycket färg. Först målar Linnea upp motiven till en tavla som hon sedan återskapar till tryck på kuddar. Kudden är svensk design och producerad i Sverige.

Hos Butik Täppan hittar du fler mysiga och fluffiga prydnadskuddar till din soffa, säng, fåtölj eller stol. Snyggt är också att använda kuddarna som golvkuddar när man känner för att sätta sig på golvet.

För att maxa stilen och få det ombonat i hemmet så använd fler kuddar att pryda soffan med. Extra plus är en eller gärna två filtar med långa härliga fransar. Butik Täppan säljer en fantastisk skön pläd i grå färg med långa vita fransar. En filt som är skapad för att mysa med!

Soffkudden med kvinnoansikte är 50x50, rekomenderat är att innerkudden är snäppet större, då håller sig formen på kudden bättre och förblir fluffig. Kudden tvättas i 40 grader.

Materil: bomull

Storlek: 50x50 cm