PRYDNADSKUDDE MANET 50x50

I lager.

325 kr

Prydnadskudde manet 50x50

Så vacker kudde! Maneten svävar fram på kudden som om det liknar ett hav. Motivet, färgerna och bommulstyget med känsla av sammet blir tillsammans en harmoni att njuta av.

Dekorationskudden med havet och maneten påminner om hav och vilka dofter man känner vid havets kant. Kudden med havsmotiv passar i allas hem även i hemmet som ligger långt från vatten. 

Kärt barn har många namn och en kudde kan gå under soffkuddar, prydnadskuddar, dekorationskuddar och säkert under fler namn.  Oavsett vilket namn denna kudde har med motiv av manet så är det en kudde att njuta av både att titta på och att använda som huvudkudde när du vill ta dig en lur i soffan.

Linnea heter designern bakom kuddmotivet. Hon målar först upp en tavla som sedan trycks upp på kuddtyger. Det är en svenskprodukt både i design och tryck. Butik Täppan har fler av hennes kuddar i webshopen med motiv av kvinnoansikte, färgstark kvinnokropp och en soffkudde med lila motiv.

Bulla upp med många kuddar i soffan, fåtöljen och sängen. Skapa ett hav med många olika motiv! Till de underbara kuddarna finns filten med långa vita fransar så ditt mys blir maxat av många kuddar och filt.

För att få den perfekta formen på en kudde ska du alltid använda en innerkudde med en större storlek. Då säckar den inte ihop utan behåller sin fluffighet. Innekudde ingår inte. Kudden tvättar du i 40 grader


Materil: bomull

Storlek: 50x50 cm