KUDDE MED LILA MÖNSTER 50x50

I lager.

325 kr

Kudde med lila mönster.

En färgsprakande kudde med blommor, färg och text. Soffkudden som alla lägger märke till, som blir ett bra komplement till de flesta inredningsstilar.

Och färgtrenden för 2022 är jus färgen lila. Kudden placerar du i soffan, i din fåtölj, sängen, på pallen men också på golvet som en golvkudde. Som golvkudde blir det ett annorlunda inslag i ditt hem men väldigt mysigt att lägga eller sätta sig på golvet. Testa om du inte redan har kuddar för golvet! 

Såklart måste det finnas gosig filt till kudden. Butik Täppan har ullfiltar som inte sticks i sitt produktsortiment grå med långa hrliga vita filtfransar. Varm och mysig pläd

Prydnadskudden i soffan kan du ha framme året om men den kan också bytas ut mot de andra kuddarna som finns i webshopen online eller så skapar du ett kuddhav av många kuddar.

Idas sommar visa

Kommer du ihåg texten till Idas sommarvisa skriven av Astrid Lindgren och tonsatt av Georg Riedel? Om inte kan du läsa en del av visan på den lila soffkudden för här har Linnea som designat kudden skrivit sommarvisan.

Du ska inte tro det blir sommar
Ifall inte nån sätter fart
På sommarn och gör lite somrigt
Då kommer blommorna snart
Jag gör så att blommorna blommar
Jag gör hela kohagen grön
Och nu så har sommaren kommit
För jag har just tagit bort snönJag gör mycket vatten i bäcken


Så där så det hoppar och far
Jag gör fullt med svalor som flyger
Och myggor som svalorna tar
Jag gör löven nya på träden
Och små fågelbon här och där
Jag gör himlen vacker om kvällen
För jag gör den alldeles
SOMMAR, SOMMAR

Och smultron det gör jag åt barna
För det tycker jag dom kan få
Och andra små roliga saker
Som passar när barna är små
Och jag gör så roliga ställen
Där barna kan springa omkring
Då blir barna fulla av sommar
Och bena blir fulla med spriiiiing
Då blir barna fulla av sommar
Och bena blir fulla med spriiiiing
Och bena blir fulla med spriiiiing
Och bena blir fulla med spriiiiing

Kudden är en svensk produkt, designad av Linnea och upptryckt på bommulstyg i Sverige. Tyget till kudden känns som sammet, alldeles mjuk och len. Förutom att den är härlig och gör sitt för att ge ett fint utseende i fåtöljen är den också skön som huvudkudde att vila huvudet på. En tupplur i soffan är vi alla värda emellanåt.

Tips är att innerkudden ska vara en storlek större än kudden. Då behåller prydnadskudden sin form och fluffighet. Tyget tvättar du i 40 grader.