DEKORATIONSKUDDE KROPP 50X50

I lager.

325 kr

Dekorationskudde kropp 50x50

Den härliga kvinnokroppen blandar sig med starka färger och blandade motiv. En snygg harmoni och en häftig kontrast till en enfärgad soffa.

Linnea, som är en svensk designer, har designat motivet och tryckt upp kudden. Hon älskar färger och mycket mönster. Linnea gillar att blanda många olika motiv som avspeglar sig i hennes kuddar, en och annan text hittar du också.

Dekorationskudden blir en tavla var du än placera den. Soffkudden är lika häftig som den är skön att luta huvudet på. Kuddtyget är i bomull med en känsla av sammet och är len och mjuk att vara nära. En riktig myskudde!

En soffkudde behöver inte alltid läggas i soffan utan blir också snygg som golvkudde, en sittkudde på golvet.

Kudden är en svensk produkt. Du tvättar den i 40 grader.

Materil: bomull

Storlek: 50x50 cm

Tips på hur du inreder med soffkuddar

Använd alltid en innerkudde som är en storlek större än kudden. Då skapar du en kudde som håller sig fluffig längre.

  • Utgå från hur din soffa ser ut. Färgen på soffan. Soffans storlek och form, och såklart hur resten av rummet ser ut så att du matchar med rätt kuddar.
  • Arrangera kuddar i grupper. Utgå från två eller tre likadana baskuddar som placeras i mitten av soffan och de två soffkanterna. Hur många baskuddar det ska vara beror på soffans storlek. Runt baskuddarna adderar du nu fler kuddar i olika former och storlekar.
  • Variera materialen på dekorationskuddarna.
  • Plocka upp en eller två accentfärger på kuddarna som finns i övriga rummet där soffan är placerad.
  • Eller våga fullt ut att mixa mönster, färg och material helt efter vad du tycker är snyggt!

Tröttnar du på kudden i soffan så lägg den i ett annat rum, till exempel i sovrummet på sängen och köp en ny kudde till soffan.

Men du glöm inte filten som är ett måste för att få till helheten i känslan av soffmys. Butik Täppan säljer en fantastisk skön pläd i grå färg med långa vita fransar. En filt som är skapad för att mysa med!