TE I LÖSVIKT, PAUS 100 GRAM

I lager.

49 kr

Te i lösvikt, Paus 100 gram.

Alla  behöver vi ta en paus emellanåt och känna lugnet sprida sig i kroppen  och stressen försvinna. Bara namnet Paus på löstet gör att man vill bryta det man gör för att ta en kopp te och vila en stund.

Tesmaken Paus med grädde och naturlig vanilj med en uns persikosmak är tet för avkoppling och ro. Tet är förpackat som löste i påse på 100 gram innehåll. 

Du behöver en tesil till tet och en vacker temugg så njutningen att dricka te blir fulländat. Under kategorin Handgjord keramik hittar du handgjorda keramikmuggar i storlek för te men också mindre keramikmuggar. Plocka ihop ditt lilla tekit till dig själv eller till en vän, kollega eller varför inte en ovän så att ni kan bli vänner över en kopp te.

Dricka te

För  en god kopp te att mysa med behövs varmt vatten, knappt 100 grader, som  hälls över tesilen som får ligga kvar ca 3-5 minuter i temuggen  beroende på hur starkt te man vill ha. Därefter är det en smaksak om  socker, mjölk, honung, citron ska tillsättas. Här får du prova dig fram  vad du tycker bäst om. 

Var kommer te ifrån?

Svart  te kommer ursprungligen från Kina och teplantan Camellia sinensis som  blir upp till 15 meter hög. I Kina dricker man främst grönt te så det  svarta teer går oftast på export.

Ingredienser

Svart Kina-te och ringblommor, arom
Smaksättning: Persika, grädde och naturlig vanilj

Bäst före: 12-07-2022