SMYCKA, DOFTLJUS MED ÖVERRASKNING. HALLON OCH LIME

I lager.
399 kr

299 kr

Smycka, doftljus med överraskning, hallon och lime.

Låt doften sprida sig i rummet och vänta på överraskningen.

Smycka är en vackert paketerad doft- och massageljus med tillhörande vackert smycke. Som ett kinderägg får du tre saker i ett, doft, massage och lyxigt smycke. Tänd ljuset och njut av den behagliga och lena doften som sprider sig och låt dig efter några timmar överraskas av smycket som ligger inpackat i botten av ljuset.Testa oljan på en mindre del av huden så du vet att du inte får en allergisk reaktion. 

Det lyxiga smycket är antingen ett par örhängen eller ett halsband. Designsmyckena är designade av danska Friihof + Siigs. Till ljuset medföljer en fin smyckepåse till smycket. Klintas ldoftjus Smycka blir en mycket uppskattad gåva antingen du ger den til dig själv eller den du håller kär. 

Observera att smyckena på bilden inte behöver vara de smycken som finns i ljuset, utan kan vara andra vackra smycken.

Doftljuset  består endast av naturliga vegetabiliska oljor med en blandning av soja  som är certifierad EcoSoya, kokos och raps. Parfymen är antingen  doftolja eller eterisk olja. Doftljusets veke består av papper med ett  ytskikt av obehandlad bomull detta gör att det blir en liten knopp på  veken efter att du släckt ljuset. Denna knopp klipper du enkelt av. Ett ljus som är rent och inte innehåller alkohol, konserveringsmedel, färgämnen, parabener, sulfater, animaliska ämnen eller någon annan substans.

Tänd ljuset och njut i ca 40 timmar!