KÖP KLINTAS DOFT-OCH MASSAGELJUS, BÄRNSTEN OCH TONKABÖNOR

199 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Köp KLintas doft- och massageljus, bärnsten och tonkanönor.

Stort härligt massageljus från Klintas kollektion.

Så, så ljuvligt och skönt. Ge dig själv en skön massage av doftljuset Bärnsten och Tonkabönor. Doften gör dig lyrisk och massagen euforisk. En skön massage är också uppskattad att ge till någon som du håller kär. 

Tonkabönor är en ärtväxt som används på kroppen i forma av eteriska oljor och i mat som kryddor och bärnsten ger namnet till doftoljans gyllene, varma massage.

Tänd det fina doft- och massageljuset, känn in doften som spriders sig rent, lätt och behagligt, vänta några minuter tills den vegetabiliska oljan smält och blir rinnande. Släck ljuset och häll den ljumma oljan på kroppen, du får en varmmassage som är helt underbar och ger din kropp fett av rena oljor i en blandning av soja, raps och kokos med en behaglig doft av bärnsten och tonkabönor. Innan större partier på kroppen smörjs in så testa på ett mindre hudparti så du vet att inga allergiska reaktioner uppstår. 

Ljuset består av endast rena produkter, certifierad EcoSoya, raps och kokos, inga konserveringsmedel, färgämnen, parabener, sulfater, animaliska ämnen eller någon annan substans är tillsatt. Parfymen är av eteriska oljor. 

Klintas sora doft- och massageljus njuter du av i hela 40 timmar. Tänd ljuset, njut av doften och dröm dig bort i en skön varmmassage!