VIOLPASTILLER 23 GRAM

19 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Ljuvliga violpastiller

Ett favorit godis här på Butik Täppan. Så underbart härligt att känna smaken av viol och konsistensen av hårdmjuk pastill. Det är inte bara en som åker in i munnen utan flera små violpastiller på en gång. Köp hem själv och känn smaken och känslan. 

Tablettasken med violpastiller är en goding från förr så kallat retrogodis och var väldigt populära som lördagsgodis och för bekanta att ta med som liten gåva till husets barn. 

Men fortfarande finns tablettasken med de goda pastillerna, så köp hem och återupplev gamla minnen eller låt dina barn få känna smaken av det som du kände när du växte upp. Och för att det ska räcka lite längre passa på att beställ hem 2 askar till rabatterat pris.Innehållsförteckning

Socker, vatten, invertsockersirap, glukossirap, majsstärkelse,  lakrits, färgämne (E153), arom. Innehåller lakrits, personer som lider  av högt blodtryck bör undvika överdriven konsumtion. Näringsvärde per 100g: Energi 1200kj/300kcal Fett totalt 0,5g -varav mättat 0,5g Kolhydrater totalt 73g -varav sockerarter 51g Protein 1g Salt 0,1g.