CHOKLADBAR 25 GRAM

I lager.

25 kr


Chokladbar 25 gram

En njutning för alla sinnen! Butik Täppan erbjuder dig en  fin upplevelse med vår Barnsligt goda choklad. Med en fantastisk  smak av mjölkchoklad som får dig att vilja njuta av den ensam eller dela  med dina vänner. Choklad är det perfekta sättet att skämma bort sig  själv eller att ge till någon annan. 

Förpackad i en fin  presentförpackning ger den ett extra lyxigt intryck och är den perfekta  gåvan att ge bort. Och för att förhöja tillfället, varför inte belöna  dig själv med en liten bit av denna ljuvliga choklad? Upplev lyxen med  vår läckerbit och ta en paus från vardagen. Du kommer att bli förtjust i  smaken och du kommer att återvända till den igen och igen. Prova vår  Barnsligt goda chokladbar.

Och för att du ska kunna njuta ofta finns chokladbaren att köpa i trepack till ett lägre pris.


Ingredienser

Socker, helmjölkspulver, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, smakämnen, kakao: min 30,5%. Kan innehålla spår av nötter och gluten från flingor. Näringsvärde per 100g: Energi 2274kJ / 543 kcal. Fett 32g, varav mättat fett 19,1g.  Kolhydrater 55,7g, varav sockerarter 54,6g. Fiber 2,4 g. Protein 6,8g.  Salt 0,14g. Bäst före 11 2023