ANTECKNINGSBOK FÖR BÅTLIV

119 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Anteckningsbok för båtliv.

Vart för du din skuta? Vilka öar har du besökt, vilka ska du hämta upp på din båtresa och när?

Många frågor blir det inför planeringen med båten. Då är det bra med anteckningar och roligare blir det med en trevlig antecknigsbok just för båtlivet. 

I din bok skriver du ned vad du måste ha med dig på båtvistelsen, vad som behöver finnas i båtens kylskåp för att alla i familjen ska må bra. För det är ju inte kul att vara hungrig när det inte finns möjlighet att lägga till i närheten av affären. Då måste planeringen fungera så man slipper bråk!

Små notiser är också bra att skriva ned i boken. Anteckningsboken med hårda skyddande pärmar använder du också som en dagbok eller loggbok. Du kan klistra in bilder och små minnen på bokens sidor så liknar det scrapbooking.

Anteckningsbokens innehåll

Boken är ett spiralblock med hårda sidopärmar som skyddar den mysika framsidan och baksidan. Dagbokens blad är linjerat och markerat med datum. Datumen ringar du själv in beroende på dagens datum. Det finns också plastfickor där du kan stoppa ner mindre lösa prylar.

Behöver man körkort för båt?

Ibland kan man önska att något typ av körbevis för båt fanns, för tokstollar finns även på sjön. Men faktiskt finns inga krav på båtkörkort för att få köra en båt mer än att följa Sjölagen och att köra båten nykter. Ska du framföra en båt som är mer än 12 meter lång och mer än 4 meter bred behöver du kustskepparintyg.


I Butik Täppans webshop hittar du fler anteckningsböcker med olika teman som husbil och stickning/virkning. Fina böcker att ta med  vart du än åker.

Storlek: ca 22x16 cm