DAGBOK FÖR HUSVAGNSSEMETSER

115 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dagbok för husvagnssemester

I den fina dagboken planerar du in resor, olika sevärdheter som är målet för semestern och för dagbok om vad som har hänt under dagen. 

Dagbok för din husvagnssemester blir en personlig anteckningsbok med dagboksanteckningar att ta fram för att minnas härliga resor och semestrar med familj och vänner. I boken kan du också limma in fotografier på de platser ni har besökt på er resa och mindre minnessaker, då blir boken som scrapbooking.

Kul är ju också att se om de planerade resorna med husvagnen blev som det var tänkt när väl stunden är inne för att packa husvagnen för att dra i väg på resa. 

Dagbokens innehåll

Innuti dagboken finns linjerade blad att föra dagbok på om vad som händer under dagen och veckorna. Du kan också rita och klistar in bilder på dagboksbladen. Den innehåller plastfickor för förvaring av kartor, biljetter, kuponger eller annat smått. Datumen ringer du själv in för varje dag. Den är uppbunden med spiral som ett spiralblock och har hårda pärmar för att skydda fram- och baksida.

Det finns fler anteckningsböcker i Butik Täppans webshop med olika teman. En bok för semesterresa på land med husbil och en bok för resan på havet med båt och båtliv.

Vad är semester?

Semester ska vara en period av lång ledighet för att återhämta sig innan arbetet börjar igen. Ibland kan semestern vara stressande när man ska pussla ihop familjens alla önskemål. 

1938 kom Sveriges semesterlag som innebar att alla arbetstagare fick rätt till två veckors betald semester.

1978 fick man 25 dagars semester.

I övriga världen är det olika med antal semesterdagar. I USA finns ingen lagstadgad rätt till semester och i Japan har man endast tio dagar. 


Storlek: ca 22x16 cm